Istoria unghiilor tehnice
Unghii false - Unghii pictate - Unghii tehnice

Unghiile false prima dată au apărut în anii 1954 în Statele Unite ale Americii, inventatorul fiind un medic stomatolog, (Fred Slack). Domnului Fred Slack i s-a rupt o unghie în timp ce lucra la o dantură - și atunci i-a venit ideea ca să încerce să-și construiească o unghie falsă din acryl care e un material folosit și în stomatologie.

Unghiile false sunt sănătoase?

Da, dacă sunt aplicate corespunzător cu folosirea unor materiale care corespund standardelor și sunt întreținute corect. În unele cazuri unghiile false pot deveni chiar și o protecție pentru unghia naturală.

Modele unghii false
Modele unghii pictate
Unghii ascutie si pictate cu rosu
Unghii pictate roz
Unghii cu lac transparent si alb

Întretinerea unghiilor

Întreținerea unghiilor este foarte importantă. Ca să realizăm acest lucru în primul rând trebuie să menținem sănătatea corporală. Vitaminele și mineralele sunt esențiale pentru menținerea sănătății corporale. Pentru întreținerea unghiilor din punct de vedere al sănătții recomandăm în primul rând vitamina A și Calciu. Întreținerea unghiilor false însa trebuie realizată cu diferite produse cosmetice, cel mai bine într-un salon de cosmetică unde cu siguranță clientul găsește produsele cele mai noi.

Abonare la Newsletter!