Tratament cu keratina - tratament brazilian
INDREPTARE / REGENERARE CU KERATINA

Ai visat vreodată la un păr drept, mătăsos, strălucitor și ușor de aranjat? Atunci nu mai căuta. Tratamente parIHAIR KERATIN îți poate oferi toate acestea!
Este părul tău deteriorat de la chimicale sau de la placa de îndreptat? Sau poate că este doar dificil de coafat? Atunci IHAIR KERATIN este pentru tine! Metoda braziliană de îndreptare IHAIR KERATIN este un tratament pe bază de keratină care îndreaptă părul, fără substanțe chimice dure. Acest mod de recondiționare termică transformă și restabilește strălucirea părului. Tratamentul cu keratina este conceput pentru persoanele care au părut creț, rebel sau deteriorat!
Fabricat în Brazilia, tratamentul cu keratina IHAIR este delicat cu părul, îndreptă și hrănește, îmbunătățindu-i condiția, făcându-l puternic și elastic. Mai mult, părul devine rezistent la umiditate și la condițiile meteo nefavorabile. Când părul este supern, strălucitor și neted în fiecare zi, timpul necesar pentru aranjat la domiciliu este redus!


Clientele noastre spun că viețile lor s-au transformat după tratamentul IHAIR KERATIN, Tratament cu Cheratina economisind până la 3 ore pe săptămâna din timpul pierdut la aranjarea părului. Multe spun că acum pot doar să usuce părul fără a fi nevoie să mai fie aranjat și asta e chiar de două ori mai rapid. Toate au observat o accentuare a nuanței părului și un luciu intens și chiar câteva dintre acestea spun că acum pot să își păstreze părul mai lung ca niciodată. Rezultatul tratamentului poate dura pâna la 5 luni, dar acesta poate fi repetat la câteva luni, iar cu fiecare aplicare se mărește rezistența tratamenului și sănătatea părului.

Tratament cu keratina pentru par drept
Tratament pentru par
Tratament cu keratina pentru par
Tratament keratina par
Par indreptat

Abonare la Newsletter!