Produse L'Oreal

Vitamino Color

Loreal Vitamino Color Îmbogățită cu o tehnologie fără sulfați protejează culoarea părului împotriva acțiunii apei și hrănește intensiv fibra capilară. Datorită sistemului cu dubla protecție a culorii, Incell Hydro Resist, vitaminei E antioxidantă, magneziului și filtrului UV, toate reflexele, chiar și cele mai delicate rămân strălucitoare și intense pentru o perioadă de lungă durată.

Lumino Contrast

Loreal Lumino Contrast Special creată pentru îngrijirea părului cu șuvițe. Conceput și bazat pe Sistemul NutriCeride restabilește nivelul lipidic al părului fără a-l încărca. Șuvițele sunt curățate, luminoase și puse în evidență. Părul devine suplu si plin de strălucire.

Shine Blonde

Loreal Shine Blonde Alegerea perfectă pentru îngrijirea părului blond. Datorită Sistemul CeraFlash părul blond este reparat în profunzime, devine strălucitor iar efectele de galben sunt neutralizate.

Intense Repair

Loreal Intense Repair Gamă recomandată persoanelor care au părul uscat. Având la bază Sistemul Cuti Liss, părul uscat este reconstruit, hrănit iar cuticula firului de păr este reparată și netezită. Conferă suplețe și strălucire, ușurează coafarea.

Absolut Repair Cellular

Loreal Repair Cellular Este recomandată părului foarte sensibilizat și deteriorat. Inovația celulară, Sistemul Lactic Acid are puterea să recreeze conexiunile celulare, chiar în inima firului de păr. Reparat la nivel celular, părul își recapătă rezistența, devenind mătăsos, suplu si strălucitor.

Volume Expand

Loreal Volume Expand Recomandarea perfectă pentru părul fin. Tehnologia Minerale Ca - fibrele părului formeză o rețea de puncte de contact consolidând coafura, adaugând volum. De la rădăcină pâna la vârf părul fin capătă volum și tonus pentru o perioadă lungă de timp.

Liss Ultime

Loreal Liss Ultime Gamă destinată părului dificil de controlat. Hrănește, netezește și protejează părul împotriva umidității. Conține Polimerul AR, un polimer care îmbracă fibra capilară cu un film protector antiumiditate. Fibra capilară este intinsă, devenind perfect supla si fluidă.

Fiberceutic

Loreal Fiberceutic Tratament pentru reconstrucția părului alterat în profunzime, personalizat pentru firul de păr gros sau firul de păr fin. Îmbogățită cu Intra-Cylane pentru reconstrucția și consolidarea fibrei în profunzime. Părul devine suplu si ferm.

Professionnel Power Clear

Loreal Professionnel Power Clear Șampon pentru tratament intensiv antimătreață. Tehnologie Seleniu AP, un puternic ingredient activ antimătreață, ce trateaza descuamarea excesivă a scalpului, și eliberându-l de senzația de "piele uscată" chiar de la prima utilizare. Previne reapariția mătreții pâna la 4 săptămâni după încetarea tratamentului. Părul rămâne mătăsos și strălucitor.

Aminexil Advanced

Loreal Aminixil Density Advanced Program brevetat cu dublă acțiune împotriva căderii părului. Conține două elemente active cu eficacitate dovedită științific. Aminexil pentru a favoriza fixarea fibrei capilare în pielea capului și Nutri-Complexul OMEGA 6 acționează împotriva solidificării colagenului care se adună în jurul foliculilor de păr și împiedică rădăcina să se implanteze în scalp. Căderea părului este semnificativ redusă.

Silver Sampon

Loreal Silver Sampon care neutralizeaza aspectul galben Conferă părului alb sau grizonat strălucire și o nuanță naturală de gri. Datorită sistemului Gloss Protect aspectul galben al cheratinei este neutralizat.

Pure Resource

Loreal Pure Resource Șampon de purificare pentru pilea grasă a capului și pentru părul gras. Datorită Tehnologiei Citramine, rezidurile sunt îndepărtate de pe fibra capilară și este prevenită oxidarea sebumului și apariția iritațiilor. Pielea capului este purificată. Fibra capilară devine plină de vitalitate și stralucitoare pe termen lung.

Sensi Balance

Loreal Sensi Balance Șampon protector pentru calmarea intensă a pielii capului. Calmează de la prima aplicare pielea sensibilă a capului.

Homme Controle

Loreal Homme Controle Recomandată bărbaților, special creată pentru disciplinarea părului rebel. Conferă lejeritate părului rebel, reducându-i volumul și domolind firele de păr electrizate.

Homme Energic

Loreal Homme Energic Șampon extra spumant și energizant. Reîmprospătează scalpul și dă vitalitate părului prin textura sa extraspumantă. Folosește o tehnologie Menta Racoritoare + Ginseng: Asocierea de Menta Racoritoare, cunoscută pentru proprietățile sale de reîmprospătare și a extractului de rădăcină de Ginseng, cu proprietăți revigorante.

Homme Cool Clear

Loreal Homme Cool Clear Șampon împotriva mătreții. Actionează de la prima aplicare pentru a elimina pe termen lung mătreața și impiedică reapariția ei. Textura extraspumantă împrospătează plăcut pielea capului și lasă părul extrem de curat.

Homme Cool Clear

Loreal Homme Cool Clear Șampon împotriva mătreții. Actionează de la prima aplicare pentru a elimina pe termen lung mătreața și impiedică reapariția ei. Textura extraspumantă împrospătează plăcut pielea capului și lasă părul extrem de curat.

Șampon Homme Tonique

Loreal Homme Tonique Șampon revitalizant pentru păr normal. Revitalizează și dă strălucire părului normal. Este recomandat pentru folosire zilnică. Recomandat deasemenea pentru părul colorat. Protejează părul împotriva oxidării și a factorilor externi.

Șampon Homme Grey

Loreal Homme Grey Șampon pentru păr grizonat sau alb. Oferă un plus de strălucire părului alb sau grizonat prin oxidare naturală, înlăturând reflexele de galben. Protejează luciul natural al părului.

Gel Homme Styling

Loreal Homme Styling Strong ~ Gel cu menținere puternică!
Wet ~ Gel cu efect umed cu menținere medie.
Formulă patentată pentru finisarea coafurii, cu efect de lungă durată. Oferă fixare instantanee parțiala sau globală, fără a încărca părul. Conferă volum, strălucire și mișcare coafurii. Are un parfum neutru, nu lasă reziduuri în păr și are protecție anti-umiditate.

Spray Fixare Tecni Art Air Fix

Spray fixare Loreal Tecni Art Spray pentru fixare instantanee. Oferă fixare super forte, nu lasă reziduri, are filtru UV. Air fix este ideal pentru fixarea instantanee a oricarei coafuri.

Spray Fixare Anti-Frizz

Spray fixare Anti-Frizz Spray pentru fixare puternică de lungă durată, fără a întări părul. Un plus de strălucire datorită Complexului Hi-Shine Resolution. Oferă protecție de 24 de ore împotriva umidității și împotriva efectului de electrizare. Nu încarcă părul, conține filtru UV.

Gel Fixare Fix Max

Gel fixare Fix Max Gel pentru structură și fixare foarte puternică. Nu lasă reziduri și conține filtru UV.

Spray Fix Design

Spray fixare Fix Design Spray cu fixare localizată. Conferă susținere puternică coafurii, fără reziduuri vizibile. Conține filtru UV.

Gel Fix Move

Spray fixare Anti-Frizz Gel fondant pentru întreținere și suplețe. Are o textură de sidef pentru strălucire și un plus de naturalețe. Modelează și fixează firul de păr fără a-l lăsa rigid. Conține filtru UV.

Spumă volum Full Volume

Spray fixare Anti-Frizz Spumă pentru volum. Conferă menținere și volum. Conține filtru UV.

Spumă fixatoare Volume Extra

Spray fixare Anti-Frizz Spumă fixatoare extra-volum. Oferă fixare foarte puternică și extra-volum. Conține filtru UV.

Spumă nutritivă Volume Riche

Spumă nutritivă Volume Riche Spumă nutritivă cu fixare puternică. Conferă suplețe și volum de lungă durată coafurii. Părul devine mătasos și strălucitor.

Spumă Volume Lift

Spumă nutritivă Volume Lift Spumă pentru volum la rădacină. Conferă volum la rădăcină și suplețe pe lungimi.

Gel Volume Inflator

Gel pentru volum  - Volume Inflator Gel pentru volum si texturizarea părului fin. Conferă corp și grosime părului fin pentru un volum de lungă durată.

Spray termoactiv Hot Constructor

Spray termoactive Hot Constructor Spray termoactiv pentru texturizare și fixare. Datorită Sistemului Hot (Tehnologie de optimizare a căldurii) se oferă textură, fixare și volum.

Spray Crystal Gloss

Spray Crystal Gloss pentru stralucire Spray pentru strălucire de lungă durată. Spray de finisare care conferă strălucire părului. Conține Complexul Hi-Shine Resolution. Oferă protecție împotriva umidității ți împotriva efectului de electrizare. Protejează părul sensibilizat.

Spray strălucire Gloss Control

Spray pentru stralucirea parului Gloss Control de la Loreal Spray pentru strălucire și menținere. Conferă strălucire perfectă și menținere naturală.

Gel umed Aqua Gloss

Gel pentru umiditatea parului Aqua Gloss Gel cu efect umed de lungă durată. Gel cu fixare puternică, efect umed și non gras.

Ceară Metallic Gloss

Ceară Metalic Gloss Ceară pentru definire și strălucire. Se aplică pe părul uscat pentru finisare.

Cremă Liss Control

Cremă Liss Control Gel-Cremă pentru netezire și control. Pentru perierea cu ușurință a părului. Este ideal pentru netezirea părului rebel. Oferă protecție anti-umiditate 24/h și o strălucire perfectă. Conține filtru UV.

Liss Control Serum

Serum pentru netezire - Liss Control Serum pentru netezire și control. Controlează volumul și disciplinează părul gros, ondulat și rebel. Are protecție anti-umiditate 24/h și filtru UV.

Lapte de netezire - Natural Liss

Serum pentru netezire - Liss Control Lapte de netezire cu protecție termică. Disciplinează firele de păr rebele. Părul devine netezit și strălucitor.

Lapte de netezire - Natural Liss

Serum pentru netezire - Liss Control Lapte de netezire cu protecție termică. Disciplinează firele de păr rebele. Părul devine netezit și strălucitor.

Lapte termoactiv - Iron Finish

Lapte termoactiv Iron Finish Lapte termoactiv conceput special pentru utilizarea cu placa de netezire. Netezirea este perfectă, părul devine suplu și îngrijit la atingere.

Produsele L'Oreal sunt expuse spre vânzare pentru continuarea tratamentului la domiciliu, ținând cont de sfaturile specialiștilor nostri.

Abonare la Newsletter!