Produse Kérastase

Nutritive Gluco-Active

Kerastase nutritive Gluco Active Inovație tehnologică de la Cercetarea Avansată L'Oreal oferă un amestec optim de lipide și proteine pentru a ajuta la reechilibrarea balanței nutritive a fibrei capilare, de la rădăcină până la vârf. Gamă special creată pentrul părul normal, ușor uscat sau foarte sensibilizat. Părul devine mătăsos, suplu și lejer.

Nutritive Oleo Relax

Kerastase nutritive Oleo Relax Gamă special creată pentru părul uscat și rebel. Inovație a cercetării Avansate L'Oreal în domeniul uleiurilor de îngrijire. Complexul Cera-Trioleum diminuează volumul părului uscat pentru o netezire intensă. Datorită excepționalelor proprietăți nutritive, de netezire și protecție, materia capilară devine perfect netezită disciplinată și ușor de coafat. Oferă și protecție anti-frizz.

Nutritive Oleo Curl

Kerastase nutritive Oleo Curl Gamă special creată pentru părul uscat, ondulat și indisciplinat.
Hrănește, reface și disciplinează fibra capilară pentru un păr suplu și bucle perfect definite.

Nutri-Thermique

Kerastase nutri Termique Are la bază Sistemul Thermo-Intense care sub acțiunea căldurii oferă nutriție maximă părului foarte uscat și sensibilizat.
Părul devine mătăsos și strălucitor timp îndelungat.

Resistance Volumactive

Kerastase Resistance Volumactive Gamă special creată pentru părul fin și vulnerabil. Complexul Ampli-Ciment redă forța și reface materia internă a părului fin și vulnerabil, fortificând astfel fibra capilară și conferindu-i volum. Părul devine mătăsos la atingere, plin de suplete și strălucire.

Resistance Force

Kerastase Resistance Force Gamă reconstructivă pentru părul slăbit și sensibilizat. Complexul Vita-Ciment ~ TopSeal consolidează interiorul fibrei capilare și reface stratul natural protector extern.

Resistance Age Recharge

Kerastase Age Recharge Gamă special creată pentru părul cu firul subțire, lipsit de vitalitate. Complexul Vita-Refill, o adevarată inovație tehnologică, fortifică firul de păr în profunzime. Acesta devine mai ferm la atingere, revitalizat și capătă textură. Combate cu success efectele timpului asupra părului.

Chroma Reflect

Kerastase Chroma Reflect Gamă nutritivă, amplificatore de strălucire a parului colorat și sensibilizat. Sistemul Fibrionic optimizează uniformitatea cuticulei părului colorat și sensibilizat. Părul își recapătă strălucirea, reflectând perfect lumina și amplificând-o. Părul își regăsește supletea și devine catifelat la atingere.

Chroma Riche

Kerastase Chroma Riche Gamă special creată pentru părul colorat, sensibilizat sau suvițe. Dezvoltat de Cercetarea Avansata L'Oreal, Sistemul Aqua-Ionic învăluie fibra capilară cu micro-prisme emoliente și luminescente și formează un film hidrofob în jurul fibrei capilare pentru o acțiune de protecție la exterior. Hidratează părul colorat, deteriorat sau cu suvițe pentru a dezvălui întreaga strălucire a culorii.

Chroma Sensitive

Kerastase Chroma Sensitive Prima gamă special creată pentru culorile delicate, ce au nevoie de o îngrijire specială. Protejează firul de păr fără să-l încarce conferindu-i o strălucire de cristal. Bazat pe Sistemul Color-Protect.

Chroma Prevention

Kerastase Chroma Prevention Gamă special creată pentru prevenirea căderii părului. Hrănește bulbul și stimulează creșterea naturală a părului. Aminexil, formula brevetată împotriva căderii părului, ajută la fixarea firului de păr luptând împotriva rigidizării invelișului de colagen al bulbului. Hrănit la rădăcină, părul devine mai dens și mai gros, fibra este mai puternică și mai viguroasă, ciclul său de viață este prelungit. Are un efect răcoritor.

Specifique Bain Clarifiant

Kerastase Bain Clarifiant Șampon pentru reglarea scalpului și a părului gras. Calmează și purifică pielea capului. Oferă o senzație de prospețime imediată. Tonifică și conferă suplete părului, care devine vizibil mai curat și mai sănătos.

Specifique Bain Divalent

Kerastase Bain Divalent Șampon echilibrant pentru rădăcini grase și vârfuri sensibilizate. Formula bazată pe Sistemul Bi-Activ, spală cu delicatețe pielea capului de tip gras. Agenții săi cosmetici se fixează în mod selectiv pe vârfurile sensibilizate ale părului pentru un aport de suplete si lejeritate.

Bain Divalent pentru păr gras

Kerastase Divalent pentru par gras Formula cu Sistem Pure-Detox îndepărtează cu delicatețe mătreața și îi previne reapariția. Tehnologie dublă pentru tratarea peliculelor și problemelor de îngrășare a pileii capului și a părului.

Bain Divalent pentru păr uscat

Kerastase Divalent pentru par gras Formula cu Sistem Pure-Detox curăță și elimină mătreața, împiedicând reapariția ei. Hidrateaza pielea capului uscat și redă părului supletea și strălucirea.

Specifique Dermo-Calm

Kerastase Divalent pentru par gras Șampon hypoalergenic pentru pielea capului sensibilă. Calmează, hidratează și purifică pielea capului. Are un parfum relaxant și conferă suplete părului.

Specifique Biotic

Kerastase Biotic Program bio-energizant care reactivează și reîntărește sistemul natural de protecție al capului. Datorită efectului dozei de Bioflorine de 5%, activ în mod naural îmbogățit în vitamine, minerale și oligo-elemente, scalpul este revitalizat cu elemente de întărire și de echilibrare. Această formulă unică, datorită unei acțiuni cumulative, permite menținerea scalpului perfect sănătos pentru a genera un păr frumos și puternic zilnic timp îndelungat.

Kerastase Soleil

Kerastase Soleil La contactul cu oxigenul din aer, razele UV provoacă formarea radicalilor liberi care degradează lipidele și keratina părului. Fibra capilară este sensibilizată și devine uscată, iar părul își pierde culoarea, mai ales părul colorat și foarte sensibilizat care pe măsura expunerii la soare devine degradat și uscat. Kerastase Soleil reface structura și suprafața fibrei capilare și o protejează împotriva degradărilor foto. Fibra capilară este întărită și refăcută.

Homme Capital Force

Kerastase Capital Force Gamă special creată pentru bărbați. Având la bază Sistemul Taurine, tratează problemele capilare specifice bărbaților, păstrând elementele esențiale ale fibrei capilare.

Kerastase Chronologiste

Kerastase Chronologiste Pentru că zi după zi, părul experimentează efectele trecerii timpului Cercetarea L'Oreal s-a inspirat din calitățile revitalizante, unice ale caviarului, pentru a crea un tratament de excepție. Kerastase a creat o compoziție unică, concentratul de caviar mimetic, în esența îmbogățit cu active de origine marină și plante potențializate de știință pentru o cură de tinerețe integrală. Părul renaște, este revitalizat, iar scalpul este regenerat. Femeile cele mai exigente au ales Kerastase Chronologiste.

Produsele profesionale KÉRASTASE sunt expuse spre vânzare pentru continuarea tratamentului la domiciliu, ținând cont de sfaturile specialiștilor nostri.

Produsele profesionale KÉRASTASE, cu tratamente și șampoane de lux, special concepute pentru a trata părul și a-i pune în valoare frumusețea, te vor ajuta să fii strălucitoare și să ai încredere în tine! Își dorești o culoare mai luminoasă, reflexe mai intense sau nuanțe mai stralucitoare? Cu ajutorul colorării ton pe ton rămânem în sfera culorilor naturale. Îți doresti o schimbare?
Cedeaza dorințelor și oferă părului tău un plus de fantezie. Pentru persoanele carea nu au mai mult timp, KÉRASTASE le oferă un ritual tehnic, pentru a se putea bucura de această marcă brevetată de L'OREAL, ce transformă meseria în artă.

KERASTASE și stilistul consilier vă propune să descoperiți în această gamă ritualuri personalizate în funcție de natura părului:

  • Ritualul SATIN pentru păr normal și foarte uscat
  • Ritualul LISSANT pentru păr uscat și foarte rebel
  • Ritualul RESSORT pentru părul uscat și ondulat
  • Ritualul FORCE pentru părul devitalizat
  • Ritualul FERMETE pentru căderea părului
  • Ritualul DETOX pentru pielea capului cu mătreață la părul gras sau uscat
  • Ritualul SPECIFIQUE pentru toate tipurile de păr în cădere sau pentru prevenirea căderii părului
  • Ritualul DESTRESS pentru pielea capului normală și foarte sensilbilă, păr mixt si foarte uscat
  • Ritualul VOLUMETRIC pentru părul fin și foarte sensibil
  • Ritualul RESISTANCE pentru părul foarte foarte sensibilizat, casant și uscat

Abonare la Newsletter!