Extensii gene, aplicare gene false permanente
extensii gene naturale

Importanța genelor false pentru obținerea efectului GLAMOUR nu mai este un secret!
Aproape toți make-up artiștii sunt de părere că nimic nu poate face o diferență așa de mare și așa de rapid încât genele false. Toți ne-am născut cu un set de gene care să ne încadreze ochii, dar unele dintre noi le avem mai lungi iar altele nu. Cei care s-au născut cu gene mai puțin lungi din când în când își doresc o privire mai atrăgătoare sau mai intensă, poate mai seducatoare pentru o anumită ocazie. Datorită avansării a tehnologiilor în domeniul chimicalelor din fericire acum și persoanele cu gene mai puțin lungi pot să facă ceva pentru o privire mai intensă. Răspunsul la problema sau la dorința acestor persoane este foarte simplă: au nevoie de gene false, de extensii gene.

Genele dese și lungi atrag atenția asupra lor. Se pune întrebarea firească: Ce trebuie făcut dacă vrem să avem gene mai dese și mai lungi dar în acelați timp vrem să pară foarte naturale. Există soluție și pentru această problemă. Genele false pot fi împărțite în doua categorii mari. Există gene false de tip bandă și gene individuale. Cei care își doresc un aspect foarte natural pot să-și aleagă gene individuale care oferă un aspect natural. Fiți siguri că fiecare vedetă de pe covor roșu poartă gene false!

Extenii gene 2
Extenii gene 2
Extenii gene 3
Extenii gene 2
Extenii gene 2

Tehnici de aplicare gene false

După cum am mai menționat extensia genelor poate fi încadrată în doua categorii mai mari. Există gene false de tip bandă și există gene individuale care pot fi aplicate cu mai multe tehnici (fir cu fir, 2D și 3D). Genele individuale sunt inserate între genele naturale sau pe un fir natural și necesită multă atenție și răbdare. Firele folosite pot fi inserate între genele superioare cât și între genele inferioare. Genele de tip bandă oferă un aspect plăcut și scot ochii în evidență. Genele de tip bandă pot fi aplicate mult mai ușor și mult mai rapid încât genele individuale și dacă sunt aplicate corespunzator și sunt îngrijite se pot reaplica de foarte multe ori dar nu oferă un aspect atât de natural cât genele individuale (fir cu fir - 2D și 3D)

Gene false de tip bandă

Cel mai ușor pot fi aplicate genele de tip bandă. Aceste gene adaugă densitate genelor naturale și scot foarte mult ochii în evidență. Cei care vor să-și pună gene false pentru o anumită ocazie, mai ales dacă evenimentul special are loc seara de obicei își aleg genele false de tip bandă. Genele de tip bandă pot fi aplicate relativ ușor și cu răbdare și atenție se poate învăța tehnica aplicării. Singurul dezavantaj care reprezintă genele de tip bandă este faptul, că nu oferă un aspect atât de natural, incât genele aplicate fir cu fir.

Tehnici de aplicare fir cu fir

Extensii gene cu gene individuale (fir cu fir)

Avantajul genelor individuale este faptul că oferă un aspect natural și plăcut. În cazul genelor individuale, firele sunt aplicate pe pleoapa mobilă și pe geana naturală. Datorita faptului că adezivul folosit la aplicarea genelor individuale se usucă destul de repede, această procedură necesită multă atenție și precizie într-un timp mai scurt. Tocmai de aceea genele individuale sunt aplicate numai în saloane de specialitate de artiștii make-up.

Gene false individuale aplicate cu tehnica 2D și 3D

Extensiile de gene 2D și 3D sunt aplicate cu o tehnică similară ca și extensiile fir cu fir. Această tehnică de aplicare mai este numită și tehnica japoneză.
Diferența între tehnica clasică de a aplica gene fir cu fir și tehnica 2D și 3D constă în faptul că în cazul tehnicii 2D și 3D pe un fir natural se aplică mai multe gene false iar astfel volumul genelor obținute va fi dublu. În cazul tehnicii 2D pe un fir se aplică 2 gene false, iar cu tehnica 3D se poate aplica chiar și 4-5 gene pe un fir natural. Avantajul tehnicii 3D constă în faptul următor: cu cât se aplică mai multe gene pe un fir natural, cu atât mai redusă poate fi grosimea lor, iar astfel pleoapa nu se îngreunează și dă un aspect și mai natural. Firele aplicate cu tehnica 3D sunt foarte subțiri și ușoare și astfel nici nu le simțiți. Singurul dezavantaj al tehnicii 3D este durata procedurii, deoarece această tehnică necesită cea mai mare atenție și profesionalism.

Întreținerea genelor 2D și 3D

Întreținerea pentru extensii gene fir cu fir 2D,3D se recomandă a fi făcută la două maxim trei săptămâni. Datorită regenerării naturale genele cresc și se schimbă și în urma acestui proces extensiile aplicate cad împreună cu genele naturale. Înlocuirea extensiilor căzute se face la întreținere, se reumple geana naturală cu extensii.

Abonare la Newsletter!