Extensii de păr
din păr natural sau artificial

Părul lung era și probabil că întotdeauna va fi visul multor femei. Extensii de par Creșterea părului însă durează foarte mult, și nu toată lumea are un păr așa de sănătos încât să-și permite un păr lung. În aceste cazuri, dar nu numai, se poate apela la extensii de păr.
Extensiile de păr sunt o soluție optimă și pentru cei care își doresc să-și schimbe arătarea repede, dar și pentru cei care nu au un păr mai sănătos.
Extensiile sunt de cinci feluri. Sunt extensii de păr cu cheratină, extensii de păr cu clip on , extensii păr cu inel sau altfel numit microring, extensii par înnodat, extensii păr cu banda adeziva.
Întreținerea extensiilor de păr
În cazul extensiilor de păr cu microring și keratină se piaptănă părul începând de jos, și se spală cu mare grijă. Este recomandat să dormim cu parul împletit în coada.
Datorită faptului că extensiile clip on se montează destul de ușor, de obicei sunt îndepărtate de beneficiari înainte de culcare. La spălarea părului aceste extensii se spală separat, și se folosesc fixative după montare.

Extensii păr MICRORING

Extensiile cu inel se montează cu ajutorul unor inele folosind un clește special. Acest tip de extensie a părului necesită o întreținere lunară, sau daca e îngrijită poate să reziste și două luni.

Extensii păr CLIP ON

Extensiile de păr clip on se pot monta cel mai rapid. Acest tip de extensie se paote vopsi iar prinderea se face cu clame. După părerea cosmeticienilor acest tip de extensie poate fi considerată cea mai sănătoasă pentru păr.

Extensii păr cu CHERATINA

Extensiile cu cheratin se montează la cald cu ajuturul unui aparat special. Acest tip de extensie rezistă chiar și o perioadă de 4 luni. Montarea extensiilor cu cheratină poate să dureze chiar și până la 3 ore.

Extensii păr CU BANDA ADEZIVA sau TAPE ON

Extensiile de par cu banda adeziva - extensiile TAPE ON sun extensii care se aplică cu ajutorul benzii adezive medicale, prin aplicarea tip sandwich pe firul de păr. Părul (extensiile), poate fi indepartat și reaplicat de 5-6 ori. Astfel cu o bună îngrijire a părului, extensiile pot dura până la 18 luni.

Extensii de par INNODATE

Extensiile de par inodate sunt extensiile de păr (cusut-țesut) - care se prind prin înnodare cu o ață elastică specială. Acest tip de extensii pot fi personalizate încât fâșia de păr este lată de 1m, din ea se taie fâșii mai mici pentru a se potrivi formei capului. În același timp este și metoda cea mai non-invazivă pentru firul de păr natural.

Abonare la Newsletter!